Hierontapalvelut

 

Yhdistän hieronnassa monipuolisesti klassista, mobilisoivaa ja myofaskiaalista hierontaa sekä käytän hierontaa tehostavaa lämpöhoitoa. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa keksimään keinot myös itsehoitoon.

 

Mobilisoiva ja myofaskiaalinen hieronta:

 • Mobilisoiva hieronta tarkoittaa nivelen luonnollisen liikkeen palauttamista ja toiminnan edistämistä. Mobilisoiva hieronta sopii erinoimaisesti nivelten kulumien ja nivelrikkojen hoitoon. Rakenteellinen tai traumaperäinen ongelma raajojen tai selkärangan nivelessä vaikuttaa koko kehon toimintaan.
 • Akuutti vamma nivelessä on este mobilisaatiolle, mutta pitkäkestoisissa vaivoissa mobilisoiva hieronta on hyvä hoitomoito.
 • Mobilisoivaan hierontaan kuuluu myös myofaskioiden käsittely, eli lihaskalvojen venyttäminen ja elastisuuden lisääminen. Myofaskioilla eli lihaskalvoilla on iso merkitys lihaksien ja nivelien toiminnassa.


Hierontaan tullessasi teemme hoitosuunnitelman, johon kirjaamme yhdessä miten saamme sinulle parhaimman mahdollisen hoidon.


 

 

Kysy lisää niin räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus!


Minulta myös palveluita ryhmille. Pyydä tarjousta virkistyspäiville ym.

velnessi_HR  (9 of 10)
velnessi_HR (3 of 14)
velnessi_HR  (9 of 13)
IMG_0745a

Liikuntapalvelut

 

Yksilölliset kunto-ohjelmat

 • Teen helposti toteutettavia ja yksinkertaisia kunto-ohjelimia niin salille kuin kotiin. Ohjelma räätälöidään yksilöllisesti asiakkaalle sopivaksi elämäntilanne huomioon ottaen.

Kehonkoostumusmittaus

 • Kehonkoostumusmittaus tehdään Tanita SC-240 vaa`alla ja tulokset analysoidaan ja asiakas saa tulokset myös itselleen. Kehonkoostumusmittauksen saa kunto-ohjelmien yhteydessä tai erikseen.

Ruokapäiväkirja-analyysi

 • Helpot ja yksinkertaiset ravinto-ohjeet normaalin arkeen periaatteella ”tätä voin noudattaa koko loppuelämäni”. Ravinto-ohjeet tehdään asiakkaan nykyisiä ravintotottumuksia muuttamalla terveellisempään suuntaan.

Ryhmäliikunta

 • Ohjatut liikuntatunnit ryhmille. Ryhmäliikuntatunti voi olla esim. kehonhuoltoa, syvävenyttelyä tai vauhdikkaampaa treeniä.


 

     

                          


 

Kuvat: Photo by Tiia Ennala