Palvelut

Kysy lisää niin räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus!


Minulta myös palveluita ryhmille. Pyydä tarjousta virkistyspäiville, polttareihin ym.

Hierontapalvelut

 

Perinteisen hieronnan yhteydessä teen myös nivelten mobilisaatiota ja myofaskiaalista hierontaa.

 

Nivelen mobilisaatio:

  • Nivelen mobilisaatio tarkoittaa nivelen luonnollisen liikkeen palauttamista ja toiminnan edistämistä. Nivelen mobilisaatio sopii nivelen liikerajoitusten ja kulumien hoitoon. Rakenteellinen tai traumaperäinen ongelma raajojen tai selkärangan nivelessä vaikuttaa koko kehon toimintaan.
  • Akuutti vamma nivelessä on este mobilisaatiolle, mutta pitkäkestoisissa vaivoissa nivelten mobilisaatio on hyvä hoitomoito.
  • Mobilisoivaan hierontaan kuuluu myös myofaskioiden käsittely, eli lihaskalvojen venyttäminen, jotka myös omalta osaltaan vaikuttavat nivelten normaaliin toimintaan.


Hierontaan tullessasi teemme hoitosuunnitelman, johon kirjaamme yhdessä miten saamme sinulle parhaimman mahdollisen hoidon.


 

 

Liikuntapalvelut

 

Yksilölliset kunto-ohjelmat

  • Teen helposti toteutettavia ja yksinkertaisia kunto-ohjelimia niin salille kuin kotiin. Ohjelma räätälöidään yksilöllisesti asiakkaalle sopivaksi elämäntilanne huomioon ottaen.

Kehonkoostumusmittaus

  • Kehonkoostumusmittaus tehdään Tanita SC-240 vaa`alla ja tulokset analysoidaan ja asiakas saa tulokset myös itselleen. Kehonkoostumusmittauksen saa kunto-ohjelmien yhteydessä tai erikseen.

Ruokapäiväkirja-analyysi

  • Helpot ja yksinkertaiset ravinto-ohjeet normaalin arkeen periaatteella ”tätä voin noudattaa koko loppuelämäni”. Ravinto-ohjeet tehdään asiakkaan nykyisiä ravintotottumuksia muuttamalla terveellisempään suuntaan.

Ryhmäliikunta

  • Ohjatut liikuntatunnit ryhmille. Ryhmäliikuntatunti voi olla esim. kehonhuoltoa, syvävenyttelyä tai vauhdikkaampaa treeniä.


 

     

                          


 

Hyvinvointipalvelut Velnessi

Annika Kivistö

Unnaanmäentie 104

36660 Laitikkala

p. 044 982 5390

info(at)hyvinvointipalvelutvelnessi.fi